Over Saskia en wijn

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Saskia Gelissen, 26 jaar en ik woon in Rotterdam samen met mijn vriend, en hond Bella. Ik ben ontzettend gek op wijn, net zoals jij waarschijnlijk. Ik vind het dan ook heerlijk om me daarin te verdiepen. Wijn proeven, wijnboeken lezen, wijn spijs combinaties maken… Ik word er allemaal blij van. En dat is maar goed ook, want daardoor kan ik deze passie met jullie delen!

WIJN SPIJS

Een van de leukste dingen van wijn vind ik het combineren met spijs. De keuken in duiken om spannende combinaties te maken met de wijnen uit mijn wijnklimaatkast is een heerlijke besteding!

WIJNPROEVERIJEN

Ik vind het geweldig om mijn passie voor wijn op anderen over te brengen. Mijn wijnproeverijen zijn geheel naar wens in te vullen. Als je hier vragen over hebt, neem dan vooral contact met mij op!

VINOLOOG IN OPLEIDING

Ik vind het heerlijk om steeds meer te weten te komen over wijn. Op dit moment ben ik bezig met de vinologenopleiding om mijn kennis steeds meer uit te breiden.

Meer over Saskia

De liefde voor wijn ontstond in la douce France, waar ik 7 jaar heb gewoond. Gelukkig weet ik dat er nog een hele wereld naast die Franse wijnen is. Tijdens mijn reis is Zuid-Amerika vond ik het ontzettend fascinerend dat ze in Argentinië zó veel malbec drinken en wou ik daar meer van weten. Daar sloeg de vonk dan ook over om meer met wijn te gaan doen. Voor een reis, en dan het liefst met stoppen bij de wijnboer, ben ik altijd wel te porren. Het is prachtig om te zien hoe elke wijnmaker zijn eigen manieren heeft en om de filosofie hierachter te weten te komen.

Neem contact op met Saskia